Aankondiging
Twitter
Welkom
Aanvang
Dinsdag 18 juni 2019, 18:00 uur

Praktische gegevens zijn alleen zichtbaar voor deelnemers.


Dit is een SU-classic: opera in het park.

Ieder jaar organiseren het Holland Festival en De Nationale Opera een live-vertoning van een opera in het park (aanvankelijk in het Oosterpark, tegenwoordig in Frankendael). Je kunt de opera bezoeken in Het Muziektheater (er zijn zeven voorstellingen) - of dus gratis meekijken op een groot scherm in het park, op 18 juni.

Dat is altijd leuk, al die muziekliefhebbers verzameld op een tribune en picknickend op het gras.

Laten we vanaf 18 uur verzamelen met de mensen die ook iets willen eten samen (neem iets lekkers mee waar ook anderen van kunnen genieten), je kunt ook tegen half acht aankomen. Laat dat tegen die tijd even weten, dan houden we een plekje vrij.

Dit jaar: een nieuwe productie van Pelléas et Mélisande. Claude Debussy creëerde met zijn enige opera een absoluut hoogtepunt in de operageschiedenis. 

Het werk wordt gezien als een absoluut hoogtepunt in de operageschiedenis. Pelléas et Mélisande, met zijn dromerige, onheilszwangere sfeer, is de enige opera die Claude Debussy voltooide. De muziek is een spiegel van de sterk beeldende en fijngevoelige taal van het libretto van Maurice Maeterlinck, dat verhaalt over de wrange driehoeksverhouding tussen de halfbroers Golaud en Pelléas en het meisje Mélisande. Zoals in zoveel sprookjes loopt het ook hier niet goed af.

Voor meer info: kijk op de site van De Nationale Opera of bij het Holland Festival.

En houd het laatste nieuws hier op de site in de gaten.

Redactie Singles United

Gestart op 18 maart 2019

Wie komen er?
Welkom
Minimaal 4 deelnemers
Maximaal 20 deelnemers (10 mannen, 10 vrouwen)

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.