Aankondiging
Twitter
Welkom
Aanvang
Vrijdag 9 augustus 2019, 14:00 uur
Einde
Zondag 11 augustus 2019, 16:00 uur
Kosten
€ 90,00
Betaalwijze
In overleg

Praktische gegevens zijn alleen zichtbaar voor deelnemers.


Ga je mee kamperen en kokkerellen? Johan en ik hebben een groepsveldje afgehuurd in Vierhouten en op zaterdag Nicole uitgenodigd met haar buitenkeuken! Wij laten ons trakteren op een heerlijk menu bereid op een houtskoolvuur en de Dutch Oven. En natuurlijk helpen wij haar daar bij. Wat een feestje!

Vierhouten ligt in een prachtige omgeving, bosrijk en direct aan de Elspeetsche heide.

Ons groepsveldje heeft een afdak met koelkast, 2 stroompunten, een kampvuurplaats, picknicktafels, twee 4 persoons blokhutjes.

Johan en ik nemen onze kampeeruitrusting mee waaronder 2 grote groepstenten en een keukenopstelling. Je kunt met je eigen tent of caravan komen of je toevlucht zoeken in een blokhutje op het veld.

Op vrijdag zijn we vanaf 14u welkom op ons prive kampeerveld en trappen het weekend af met een gezellige BBQ vanaf 19u.

Op zaterdagmiddag komt Nicole om met ons een buitengewoon smakelijk diner te bereiden met haar Buitenkeuken en Dutch Oven.

Op zaterdagochtend en/of zondagochtend kunnen we een bezoek brengen aan het bezoekerscentrum in Nunspeet. Hier is voor ieder wat wils te doen, zoals op stap met een natuurgids, elektrische steppen, huifkartocht of een mooie natuurwandeling.  

En we ontbijten natuurlijk gezellig met elkaar als groep. 

Op zondagmiddag breken we ons kamp op en verlaten we het veldje uiterlijk 16u.

Ik voorzie een heel leuk en gezellig kampeerweekend! Ga je mee? Meld je snel aan!

 

Kosten:

2 nachten met eigen kampeermiddel: € 90 

2 nachten in een 4 persoons blokhut met max 3 mensen:  € 115 

Dit is inclusief: campingkosten, 2x ontbijt, 1x eenvoudige avondmaaltijd, 1x Dutch Oven Activiteit/ Maaltijd, koffie, thee, frisdrank, snacks.

 Aanbetalen 40 euro graag direct bij aanmelden. Het resterende bedrag graag uiterlijk 6 weken van te voren (29 Juni). Restitutie is na 12 Juli niet meer mogelijk. Ook niet als je een hele goede reden hebt. Wel kun je je plek via mij doorverkopen aan de 1e op de wachtlijst.

Let op!!

Het huren van het kampeerveld en Nicole met haar buitenkoken is een groot bedrag samen. Om dit financieel verantwoord te kunnen organiseren telt niet de volgorde van aanmelden maar van betalen! (ja, ook wij moeten onze aanbetalingen op tijd voldoen!). We hebben minimaal 20 aanmeldingen nodig om dit kampeerweekend door te laten gaan. Onze optie verloopt op 25 maart. Dus wil je mee? Meld je dan aan en voldoe per ommegaande 40 euro aanbetaling zodat we de boeking definitief kunnen maken! (mocht het uitje niet doorgaan, dan storten we je aanbetaling terug!)

Maximale aantal deelnemers is 50 mensen.

Dit uitje staat ook op OuderAlleen, Klup en FB.

 

Simone

Gestart op 13 maart 2019

Wie komen er?
Welkom
Minimaal 4 deelnemers
Maximaal 30 deelnemers (15 mannen, 15 vrouwen)

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.