Aankondiging
Twitter
Welkom
Aanvang
Maandag 19 augustus 2019, 09:30 uur
Einde
Vrijdag 23 augustus 2019, 16:00 uur
Kosten
€ 395,00
Betaalwijze
In overleg

Praktische gegevens zijn alleen zichtbaar voor deelnemers.


Heb je zin in een gave week zeilen op de wadden? Dat kan! Ik heb De Moeke Zorn gehuurd, dit is een hele mooie tweemast klipperaak met 18 bedden.

Onze sympathieke schipper Gerrit en zijn vrouw en tevens maat Hanneke, beloven ons een geweldig leuke week! We gaan lekker uitwaaien en vakantie vieren!

Inschepen maandagochtend vanaf 9:00 tot uiterlijk 11 uur, want dan gaan de trossen los. Voorovernachting kan ook tegen een meerprijs.

Wat gaan we doen?

We zullen ons prima kunnen vermaken met elkaar! Lekker de zeilen hijsen, chillen aan dek of in de zitzakken, kletsen in de salon, of je even terugtrekken met een goed boek. Het anker laten zakken en in de zee zwemmen. Maar ook flaneren in de haven, een kop koffie of biertje op het terras en de haven en het eiland verkennen. Of samen het (kapiteins)diner koken en op donderdag uit eten!

En helemaal gaaf is het droogvallen op het wad natuurlijk als de windgoden ons gunstig gezind zijn! Dat is waarom de Waddenzee zoveel leuker is dan het IJsselmeer! Ik heb reuze zin om weer wat op het wad lopen, dit is zo’n bijzondere ervaring waar ik de vorige keer echt heel erg van genoten heb!

En…..je kunt ook samen met degenen die daar ook zin in hebben een activiteit boeken bij www.mooi-weer.nl. Zij bieden hele bijzondere uitjes aan zoals blokarten! Oftewel, we maken er een fantastische vakantieweek van!

Het doel van deze vakantie is relaxen. Iedere ochtend na het ontbijt gooien we natuurlijk de trossen los. We hebben vast heerlijk weer in augustus en kunnen dan lekker op het water vertoeven. In overleg met de schipper en met medewerking van de weergoden kunnen we naar Ameland, Vlieland, Texel en Schiermonnikoog zeilen, net waar de wind ons brengen gaat.

 

Programma:

Maandagochtend: tussen 10 en 11 uur inchecken. Om 11 uur trossen los en de haven uit. Rond 17 uur: aanleggen in een haven. Rond 19 uur: eten

Dinsdag/ woensdag/ donderdag; 8:30 uur ontbijt. Na het ontbijt lekker zeilen en vakantie vieren. Iedere dag trossen los en zeilen. We bekijken we per dag of we na de ochtend of aan het einde middag aanmeren, net wat we willen gaan doen. Om 17:00 uur beginnen met koken en om 19:00 uur eten.

Op donderdag gaan we gezamenlijk uit eten (op eigen kosten)  en daarna de kroegen verkennen en ... dansen in de disco!

Vrijdag: om 8.30 uur ontbijten. Om 10 uur zeilen naar Enkhuizen en de gezamenlijke opruim en schoonmaak. Om 16.30 uur: afscheid, knuffelen en traantjes wegpinken en met frisse tegenzin naar huis.

Low Budget:

We doen niet aan corveelijsten, maar ik vraag je om zelf initiatief te tonen, te zien wat er moet gebeuren en helpen. Alle verantwoording voor het huishoudelijke taken mbt schoonmaak en maaltijden delen we met elkaar. Samen koken en de afwas doen is heel gezellig toch?!

 

Kosten: €395,00

Inclusief: 4 overnachtingen

4x ontbijt/ 4x lunch/ 3x diner/ tussendoortjes/ koffie/ thee/ frisdrank/ bier/ wijn.

havengelden/ toeristenbelasting/ brandstofkosten.

Exclusief: uit eten op donderdag/ alle versnaperingen en kosten aan wal

Voorovernachting van zondag op maandag kan ook. Kosten €25,00

Aanmelden op volgorde van betalen. (Aanbetalen met €150,00 mag ook.) Na betaling is je aanmelding definitief. Na 15 Juli is restitutie niet meer mogelijk, ook niet met een hele goede reden. Wel kun je je plek doorverkopen aan iemand die zich nog niet heeft aangemeld bij mij.

Wil je mee? Meld je dan aan! We gaan er een onvergetelijke, fantastische, gezellige en leuke week van maken met elkaar!

Betaalgegevens: S.Stegehuis NL93 Rabo 0329 3113 44. Vermeld duidelijk Moeke Zorn, SU en je nickname bij de betaalomschrijving.

 

Let op, dit is geen exclusief SinglesUnited uitje maar staat ook op OuderAlleen en Klup. Kinderen zijn welkom. Ik zal regelmatig updates geven mbt de aanmeldlijst. Heb je vragen, stuur me dan even een berichtje.

Simone

Gestart op 17 januari 2019

Wie komen er?
Welkom
Minimaal 4 deelnemers
Maximaal 20 deelnemers (10 mannen, 10 vrouwen)

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.