Aankondiging
Aanvang
Dinsdag 26 maart 2019, 20:15 uur
Kosten
€ 33,50
Betaalwijze
In overleg

Met All Hands on Deck slaan twee topgezelschappen de handen ineen. Scapino Ballet Rotterdam en de Wëreldbänd halen het beste in elkaar naar boven in een voorstelling vol dans, muziek en slapstick.

Grote Zaal
Duur: nnb
Zonder pauze
Voor dansliefhebbers

Een bont gezelschap op zee met zingende dansers en dansende musici.

De vijf leden van muziektheatergroep Wëreldbänd zijn behalve ras muzikanten ook performers in de stijl van de Marx Brothers en Mini en Maxi. Samen met de dansers van Scapino maken zij in All Hands on Deck een turbulente scheepsreis. Choreograaf Ed Wubbe stuurt een bont gezelschap de zee op met dansers die zingen en muzikale komieken die dansen. Het matrozenleven zorgt voor mooie ontmoetingen en vertier, maar het eist ook z’n tol. All Hands on Deck is totaaltheater over verlangen, liefde, geluk, ontberingen, afscheid en heimwee.

Onder leiding van Ed Wubbe is Scapino Ballet Rotterdam uitgegroeid tot een van de belangrijke dansgezelschappen van Nederland. Met zijn groots opgezette, theatrale voorstellingen heeft hij ballet een hedendaags gezicht gegeven. Wubbe kreeg in 2013 de Prijs van Verdienste van het Dansersfonds ’79. Scapino Ballet won vorig jaar met TING! de ‘Production of the Year Award’.

De Wëreldbänd werd in 1997 opgericht door Ro Krauss, Willem van Baarsen, Rogier Bosman en Sanne van Delft. Geïnspireerd door hun onderlinge vriendschap, nieuwe muziekinstrumenten en bestaande traditionals, schrijven zij veelal nieuwe composities en teksten. De Wëreldbänd won de prestigieuze ‘Spirit of the Fringe Award’ op het grootste theaterfestival ter wereld in Edinburgh.

Dankzij onze samenwerking met de Stadsschouwburg ligt er automatisch een kaartje voor je klaar bij de kassa als je je hier aanmeldt.

 

Redactie Singles United

Gestart op 16 december 2018

Wie komen er?
Minimaal 4 deelnemers
 
Maximaal 10 deelnemers (5 mannen, 5 vrouwen)
 

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Welkom