Aankondiging
Aanvang
Vrijdag 28 december 2018, 16:00 uur
Einde
Zondag 30 december 2018, 17:00 uur
Kosten
€ 150,00
Betaalwijze
In overleg

Zin in een onvergetelijk weekend Terschelling? Het eiland eens in de wintermaand verkennen? Op Oudejaarsdag weer thuis zijn om daar het Nieuwe Jaar in te luiden? Welkom op de Josina Elisabeth, de privé hotelboot van Singles United en OuderAlleen! Profiteer van deze mooie kans om het weekend voor Oud en Nieuw op onze mooie klipper te logeren. Ralf vertrekt vrijdag 28 december al om een mooi ligplekje in de haven te scoren!

 

Introducés en kinderen zijn van harte welkom!

 

Stap vanaf vrijdagmiddag 28 December 16 uur en uiterlijk zaterdagochtend 29 December 10 uur in Harlingen aan boord van de Josina Elisabeth en vaar (op de motor) mee naar Terschelling. Slaap 2 nachten aan boord van deze prachtige klipper die als hotelboot in de haven ligt op Terschelling. Op zondag ga je op eigen gelegenheid terug naar de vaste wal. De laatste veerdienst is ws om 17:30.

Programma:

Terschelling is een prachtig eiland met veel natuur. Ga samen wat ondernemen. Mogelijkheden te over,  huur een fiets of ga voor een strandwandeling en steek op bij een van de vele strandpaviljoens. Bezoek een musea, of Kaapsduin, of een van de de pittoreske dorpjes.

 

Vrijdag 28 December: Vanaf 16 uur welkom aan boord in Harlingen, schip verkennen en koffie drinken. Vanaf 19:00 inloop maaltijd buffet.

       Installeren aan boord.

Zaterdag 29 December: Vanaf 8:30 ontbijtbuffet. Tot uiterlijk 10:00 inschepen want om 10:00 trossen los en op naar Terschelling. Overtocht op de motor, aankomst in de loop van de middag. Rond 12:00 gezamenlijke lunch. Rond 17:00 samen koken en rond 18:00 samen eten.

Zondag 30 December: Vanaf 8:30 ontbijtbuffet. Je hebt de rest van de dag de tijd om het eiland onveilig te maken. Je gaat op eigen gelegenheid met de veerboot weer terug naar Harlingen. De laatste boot gaat rond 17:30. Daarom staat er op de boot een pan soep (zelfbediening) voor je klaar.

                                     

Kosten:

Ook dit jaar heb ik mijn best gedaan de kosten betaalbaar te houden. 

 

Prijs: 2 nachten all inclusive € 150,00

 

Prijzen zijn inclusief overtocht met de Josina Elisabeth, 2 overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, fris, tussendoortjes.

Prijzen zijn exclusief overtocht veerdienst, alcohol, en alle activiteiten aan wal.

 

Alcoholpot: Het is niet toegestaan om eigen drank mee te nemen ivm de beperkte koelkastruimte. Als je wilt drinken aan boord is deelname aan de alcoholpot verplicht.

Kosten: 2 avonden alcoholisch versnaperen: € 10,00

Aanmelden:

Graag per ommegaande betalen ivm het definitief kunnen maken van de opties die ik op de Josina Elisabeth en de Mermaid heb gedaan.

Je aanmelding is pas na betaling definitief. Restitutie is na 10 November niet meer mogelijk, ook niet als je een hele goede reden hebt. Je kunt je bed wel doorverkopen aan iemand die zich nog niet bij mij heeft aangemeld en dit via mij regelen.

 

Je betaling overmaken onder vermelding van je nickname op NL93 Rabo 0329 3113 44 tnv S.Stegehuis.

 

 

 

Simone

Gestart op 26 september 2018

Wie komen er?
Minimaal 4 deelnemers
 
Maximaal 30 deelnemers (15 mannen, 15 vrouwen)
 

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Welkom