Aankondiging
Aanvang
Vrijdag 30 september 2016, 20:00 uur
Kosten
€ 15,00
Betaalwijze
In overleg

De zevende en laatste editie van de Jonge Schrijversavond presenteert een nieuwe lichting spraakmakende jonge schrijvers in een wervelend literair programma. Na afloop vieren auteurs en publiek samen de toekomst van de literatuur tijdens het roemruchte Jonge Schrijversbal.

Na zes succesvolle programma’s neemt de Jonge Schrijversavond afscheid van boekenminnend Nederland met een bijzondere editie. Auteurs Arjen Lubach, Lize Spit, Marieke Rijneveld, Raoul de Jong, Elfie Tromp, Roman Helinski en Sander Kok lezen voor uit eigen werk en worden vervolgens op onnavolgbare wijze geïnterviewd door initiatiefnemer en presentator Maurice Seleky.

Na het hoofdprogramma in de Grote Zaal trapt het Jonge Schrijversbal af dat tot diep in de nacht doorgaat met dj’s als Tom Waist, Chris Julien, Sir Alex & Mr Miles, signeersessies, boekverkoop door Athenaeum, de Dichtwand en video-interviews door Why I Love This Book. En Chateau La Tulipe de la Garde van wijnmaker en schrijver Ilja Gort trakteert alle boekkopers op een heerlijk glas wijn!

Voor meer info: kijk op de site van de Stadsschouwburg.

Dankzij onze samenwerking met de Stadsschouwburg ligt er automatisch een kaartje voor je klaar aan de kassa als je je hier aanmeldt.

 

Redactie Singles United

Gestart op 27 september 2016

Wie komen er?
Minimaal 4 deelnemers
 
Maximaal 10 deelnemers (5 mannen, 5 vrouwen)
 

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Welkom