Aankondiging
Aanvang
Zaterdag 11 mei 2019, 18:00 uur
Einde
Zaterdag 11 mei 2019, 22:00 uur
Kosten
€ 22,50
Betaalwijze
In overleg

Heerlijke en unieke gerechten uit de hele wereld: persoonlijk bereid, geserveerd en gepresenteerd door Nieuwe Haarlemmers!

In de Wereldkeuken werken mensen van over de hele wereld met elkaar samen als een familie. Naast de meest verrassende, bijzondere en smaakvolle gerechten delen zij graag hun cultuur met u, als een ode van waar zij vandaan komen, als een herinnering aan wat zij achterlieten. Een keer per maand wordt het Wereldkeuken Event georganiseerd. Tijdens deze avond delen mensen met verschillende nationaliteiten hun rijke cultuur. Als kok, ober, gastvrouw, gast of performer verzorgen zij uw hele avond.

De kosten zijn inclusief een 3-gangen diner en entertainment maar exclusief drankjes en reserveringskosten.

Buiten de gerechten met vlees en/of vis, is er een vegetarische optie. Het vlees is altijd Halal bereid. (Ik ben er al een keer geweest. Ik vind het leuk, maar goed ik heb 11 jaar met asielzoekers/vluchtelingen gewerkt en vind het dan al snel leuk. Toch ook es gezellig om op de agenda van SU te zetten.)

Wel graag zelf een kaartje reserveren. In totaal is er plek voor 50 personen, dus ook weer niet te lang wachten of op het laatste moment reserveren.

 

Ina4795

Gestart op 18 maart 2019

Wie komen er?
Minimaal 4 deelnemers
 
Maximaal 20 deelnemers (10 mannen, 10 vrouwen)
 

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Welkom