Aankondiging
Aanvang
Zaterdag 2 februari 2019, 18:00 uur
Kosten
€ 30,00
Betaalwijze
In overleg

Cabaret Nigtevecht verzorgt jaarlijks 5 cabaretvoorstellingen in het Dorpshuis van Nigtevecht en voor de SU (en mensen uit de omgeving) is er weer de mogelijkheid om er een bijzonder leuke afwisselende avond van te maken:

*We verzamelen om 18 uur in de Gasterij. (adres hierboven)

*We eten een dagmenu van € 9,50 (geef aan of je vegetarisch wilt eten)

*We wandelen na het eten langs de Vecht naar de pont (of per auto/fiets)

*De pont vaart over de Vecht naar Nigtevecht waar we genieten van de voorstelling:

"Het leven an sich" door de Partizanen. (try out)

 

Zij schrijven: We houden niet van valse beloftes, we houden het dus kort.

Belofte 1: Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien ons beider privélevens op zo'n korte termijn geen haalbare kaart. Dat is dus alvast een hele geruststelling.

Belofte 2: Wij gaan er alles, maar dan ook echt alles aan doen om u te verbazen, te verwarren, te ontroeren en heel hard te laten lachen. Wij zullen u kortom op geheel Partizaanse wijze kennis laten maken met: het leven an sich.

We zien u graag! Thomas en Merijn.

Ze sloten iedere week de week af in De Wereld draait door. Ze komen alweer voor de vierde keer in successie naar Nigtevecht.

Praktisch: bij aanmelding is je stoel gereserveerd, je betaalt je kaartje (20 euro) bij mij in de Gasterij en het eten met eventuele drankjes reken je af aan de bar. Dus er wordt dan wel op je gerekend. We zitten bij elkaar op rij 5 en/of 6. Als het uitverkocht is meld ik dat op tijd. De vorige optredens (Tim Fransen en Patrick Laureij ) waren zó snel uitverkocht dat ik ze een maand tevoren niet meer op deze site kon zetten... geweldige voorstellingen!! Dus het kan snel gaan! 

 

pauline60

Gestart op 16 december 2018

Wie komen er?
Minimaal 4 deelnemers
 
Maximaal 10 deelnemers (5 mannen, 5 vrouwen)
 

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Welkom