Aankondiging
Aanvang
Zondag 30 december 2018, 10:00 uur
Einde
Woensdag 2 januari 2019, 16:00 uur
Kosten
€ 170,00
Betaalwijze
In overleg

Oud en Nieuw op de Josina Elisabeth, de privé hotelboot van Singles United en OuderAlleen? We gaan het gewoon weer doen! Ga mee feesten op Terschelling! Vuurwerk, schallende scheepshoorns, oliebollen en knallende kurken in de haven, dansen aan dek en in de salon op een heuse dansvloer van de Josina. PartyPartyPartyTime!!

Vorig jaar was de animo buiten verwachting! Op het laatst heeft Ralf nog net een tjalk de Pelikaan er bij kunnen regelen.

Mocht het zo zijn dat we weer een tweede boot er naast kunnen leggen gaat het de Mermaid worden. Echt een erg mooi goed onderhouden schip, 30 bedden en perfect voor ons. Hoe gaaf zou dat zijn!

 

Wat gaan we doen?

Kom op je eigen tijd en gelegenheid met de veerboot op zondag 30 December vanaf Harlingen naar Terschelling. Je slaapt 2 nachten aan boord van deze prachtige klipper, die als hotelboot in de haven ligt.

Terschelling is een prachtig eiland met veel natuur. Ga samen wat ondernemen. Mogelijkheden te over, huur een fiets of ga voor een strandwandeling en steek op bij een van de vele strandpaviljoens. Bezoek een musea, of Kaapsduin, of een van de de pittoreske dorpjes.

Op zondag gaan we met elkaar uit eten in West bij restaurant Storm. Maandag moet het gaan gebeuren, met elkaar feestelijk het Oude Jaar uitluiden onder het genot van spetterend vuurwerk, knallende kurken, en dansende mensen proosten, toosten en dansen aan dek! En…...dit jaar maken we in de salon een heuse dansvloer, yeah!!

Op dinsdag 1 Januari Nieuwjaarsdag beginnen we het nieuwe jaar traditioneel met iets van een nieuwjaarsduik en erwtensoep.

Je kunt deze dag al met de veerdienst terug naar vaste wal, of je vaart woensdag 2 Januari met de Josina Elisabeth mee terug naar Harlingen.

 

Programma:

Zondag 30 December:  

Vanaf 10:00 welkom aan boord. Installeren in je hut.            

Op eigen gelegenheid Terschelling ontdekken.

Om 19:30 diner bij eetcafé Storm op Terschelling West

 

Maandag 31 December:

Vanaf 8:30 ontbijtbuffet

Op eigen gelegenheid Terschelling ontdekken

Oliebollen en appelflappen bakken aan dek!

Uitgebreid gezellig oudjaarsbuffet

Oudjaars Pubquiz met oliebollen in de salon

Aftellen Proosten Vuurwerk Dansen aan dek en op een heuse dansvloer in de salon!

 

Dinsdag 1 Januari:       

Vanaf 8:30 ontbijtbuffet

Iets van een nieuwjaarsduik en erwtensoep

Op eigen gelegenheid Terschelling ontdekken

Rond 17:00 samen koken en rond 18:00 samen eten

                                      

Woensdag 2 Januari:   

Vanaf 8:30 ontbijtbuffet

Om 10:00 trossen los en op de motor terug naar Harlingen. Aankomst in de loop van de middag. Vertrek van boord rond 16:00.

 

Introducés zijn welkom. Alle kinderen ook, want dit uitje staat ook op OuderAlleen.

 

Kosten:

Ook dit jaar heb ik mijn best gedaan de kosten betaalbaar te houden. 

Prijs: 3 nachten all inclusive  € 170,00

Er is geen kindertarief.

Prijzen zijn inclusief: Overtocht met de Josina Elisabeth, 2 overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, fris, tussendoortjes, oliebollen, bubbels om te proosten, en uit eten vrijdag 30 December.

Prijzen zijn exclusief Overtocht veerdienst, alcohol, en alle activiteiten aan wal.

Alcoholpot: Het is niet toegestaan om eigen drank mee te nemen ivm de beperkte koelkastruimte. Als je wilt drinken aan boord is deelname aan de alcoholpot verplicht.

Kosten: 2 avonden alcoholisch versnaperen:  info volgt.

Aanmelden:

We willen je vragen tijdig te betalen zodat we op 15 November aan Rutger van de Mermaid kunnen laten weten of de optie op zijn schip definitief wordt!

Graag aanmelden en tijdig betalen. Je aanmelding is pas na betaling definitief. Restitutie is na 10 November niet meer mogelijk. Je kunt je bed wel doorverkopen aan iemand die zich nog niet bij mij heeft aangemeld en dit via mij regelen.

 

Simone

Gestart op 26 september 2018

Wie komen er?
Minimaal 4 deelnemers
 
Maximaal 30 deelnemers (15 mannen, 15 vrouwen)
 

De deelnemerslijst en de berichten zijn zichtbaar zodra je bent ingelogd.

Welkom